Reebok Mania

Magazin Online

Produse

Afiseaza toate produsele


Cautare avansata
Afiseaza cosul
Cosul DVS. este gol

Informatii
Contul personal

Pentru a putea cumpara de pe www.rbkmania.ro, trebuie sa ai un cont pe website-ul nostru. Poti in orice moment sa-ti editezi detaliile din contul tau sau sa renunti la cont, daca iti doresti acest lucru.
In momentul in care iti creezi un cont, inseamna ca esti de acord sa furnizezi informatii adevarate, corecte, complete si actuale despre tine, asa cum sunt specificate in campurile de inregistrare ca utilizator.

In cazul in care consideram ca ai incalcat aceasta obligatie, ne rezervam dreptul de a-ti bloca accesul pe o perioada nedeterminata, fara nici o notificare prealabila.
Datele tale personale vor fi folosite doar in scopul declarat al acestui website (datele necesare pentru confirmarea, facturarea si trimiterea comenzii si date necesare pentru a-ti oferi promotii, noutati, buletine informative) si nu vor fi facute publice sau folosite de o a treia parte, in scopuri de marketing, fara consimtamantul tau.

Informatiile si datele pe care le-ai furnizat despre o alta persoana, atunci cand ai facut o comanda, sunt folosite doar pentru a expedia comanda si pentru a te contacta daca este necesar. Nu divulgam aceste informatii nici unei persoane terte (fizica sau juridica), cu exceptia celor necesare pentru a executa comanda sau cele prevazute de lege.


Din motive de securitate la accesarea contului si efectuarea comenzii se inregistreaza adresa IP a utilizatorului. Aceasta adresa se divulga partilor terte numai in cazurile prevazute de lege.

Poti urmari in orice moment status-ul comenzii tale
Pentru a urmari status-ul comenzii tale este suficient sa intri in contul tau la rubrica”comenzile mele”. In acest fel vei putea sa vezi daca comanda a fost procesata si daca a fost expediata.

Daca doresti sa schimbi sau sa anulezi comanda
Tot ceea ce trebuie sa faci este sa intri in contul tau si sa verifici status-ul comenzii. Daca comanda nu a fost inca expediata, trebuie sa ne contactezi in cel mai scurt timp si sa ne anunti ca vrei sa schimbi sau sa anulezi comanda. Nu vei fi taxat in plus pentru acest demers. Din pacate, daca comanda a fost expediata, nu vom putea face nici o alta modificare in timp util.

Toate produsele comercializate sunt 100% originale
Noi lucram doar cu producatorii si distribuitorii autorizati ai marcilor comercializate. Acest lucru garanteaza originalitatea produselor noastre. Deasemenea, toate produsele beneficiaza de 30 de zile garantie.

Atunci cand un produs nu mai este pe stoc
In general produsele care au disparut din stoc nu vor mai fi aduse. Se poate intampla sa existe anumite produse pentru care cererea sa fie foarte mare si ele sa reapara pe site.

Conditii de livrare
Comanda va fi trimisa la adresa pe care tu o vei indica, prin curierul rapid sau Posta Romana.
Taxele de transport sunt suportate de catre client, dar noi incercam ca prin contractele pe care le incheiem, aceste taxe sa fie cat mai mici. Poti schimba orice produs cu un altul in termen de 10 zile, fara nici un alt cost suplimentar de transport. Daca produsul pe care il doresti la schimb, este mai scump, vei plati doar diferenta de pret. Daca produsul pe care il doresti la schimb, este mai ieftin, vei primi diferenta de pret, prin mandat postal. Orice inlocuire de produs se face doar in limita stocului disponibil!
Poti returna orice comanada in termen de 10 zile si singurele costuri pe care le vei suporta, conform legilor in vigoare, vor fi cele legate de transport.

Alte considerente
Noi ne straduim ca informatiile pe care vi le oferim sa fie cat mai clare si mai reale. Cu toate acestea pot interveni anumite erori. Nu putem garanta o acuratete de 100% pentru culorile de pe site datorita diferentelor de culoare dintre cea a produsului in sine si cea de pe monitorul tau. De asemenea toate masurile produselor sunt aproximative, pentru ca fiecare produs are anumite particularitati.
Se poate intampla ca la un moment dat, in dreptul unui produs, sa nu fie trecute toate detaliile despre acesta. Acest lucru se intampla pentru ca obtinerea si prelucrarea datelor despre un produs necesita timp si datele se introduc treptat. In general, in cateva zile de la introducerea unui nou produs, vor fi trecute si toate celelalte detalii despre acesta. www.rbkmania.ro isi rezerva dreptul de a nu oferi nici o garantie ca serviciul oferit va fi potrivit cerintelor tale sau ca serviciul va fi neintrerupt, sigur si fara erori de orice fel. Fara nici o notificare prealabila, www.rbkmania.ro poate sterge sau adauga orice informatie pe site si poate intrerupe orice activitate sau arhiva din continutul website-lui.

Comenzi
Nu exista comanda minima impusa. Preturile afisate nu contin taxele de transport.
Comenzile facute pana la ora 18, ora Romaniei, se expediaza in cel mult o zi lucratoare. Termenul de livrare final depinde de modul de livrare ales.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar. www.rbkmania.ro va stabili regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le va organiza. Aceste regulamente vor fi prezentate pe site si pot fi anuntate clientilor prin buletine informative. Orice promotie se va face in limita unui stoc disponibil si va putea fi interupta sau anulata in orice moment www.rbkmania.ro foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.